Лидерът на пазара на бутилирана водав България започва да поставя

...
Лидерът на пазара на бутилирана водав България започва да поставя
Коментари Харесай

„Девин“ ЕАД окуражава хората да събират разделно със специално съобщение на етикетите


Лидерът на пазара на бутилирана водав България стартира да слага върху етикетите на своите марки DEVIN Изворна и DEVIN Минерална особено лого, което да припомня на потребителите за разделното събиране на опаковките след консумация. Бутилките с марка DEVIN са 100% рециклируеми и за разлика от множеството опаковки на храни, питиета и козметика, не се нуждаят от авансово измиване, преди да бъдат изхвърлени в контейнера за пластмаса.

„ Пластмасовите опаковки за еднократна приложимост имат по-нисък въглероден отпечатък по отношение на множеството други възможности. Важно е да ги събираме разделно и предаваме за преработване в верния резервоар, с цел да не останат в околната среда. Чрез етикетите на нашите артикули ще подсещаме на потребителите за виновна приложимост на опаковките. Искаме да ги вдъхновим дружно да върнем жеста на природата - тя ни дава чиста, натурална вода от сърцето на Родопите, а ние смачкваме и връщаме нейната опаковка на вярното място след консумация. Амбицията ни е да насърчим разделното събиране на пластмасовите бутилки и да го превърнем в резистентен табиет на милионите ни консуматори. Ще окуражаваме това отговорно държание освен посредством нашите артикули, само че и с поддръжка на доста разнообразни акции и действия в името на опазването на природата и околната среда, обединени под информационната платформа „ Да върнем жеста на природата “, споделя Петя Манастирска, началник „ Устойчиво развиване и качество “ в „ Девин “ ЕАД.

Решено в цветовете на океана и земята, новото лого припомня по едно и също време на бутилка, на знака за безконечност и на песъчлив часовник. Това триединство е признакът, който да припомня за самостоятелната отговорност и опция за рационалното потребление на естествените запаси. Компанията обръща внимание, че консумирането на натурална вода е другарство с природата, а потребителите могат да бъдат нейни модерни герои, като се погрижат пластмасата да бъде събирана разделно и рециклирана, вместо да остане в околната среда.

#СъбирайРазделно

#ДаВърнемЖестаНаПриродата

###

 

За Девин ЕАД

От основаването си през 1992 година, е водач на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист регион в района на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – изворна, минерална и газирана вода. Фирмата е извънреден дистрибутор на енергийните питиета Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

Компанията е с централен офис в София и разполага със лична комерсиална и дистрибуторска мрежа с национално покритие. „ Девин ЕАД “ е виновен корпоративен жител, който влага в икономическото, обществено и културно развиване на обществото посредством начинания, ориентирани към районното развиване, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 година компанията е част от белгийската група „ Spadel “ – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург) и Франция.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР