Лидерът на партията Има такъв народ Слави Трифонов излезе с

...
Лидерът на партията Има такъв народ Слави Трифонов излезе с
Коментари Харесай

Слави отвърна на премиера: Има законова процедура по Конституция

Лидерът на партията " ИТН " Слави Трифонов излезе с първи коментар, откакто станаха ясни окончателните резултати от изборите. Според данните на ЦИК, най-голяма поддръжка от гласоподавателите получава обединението ГЕРБ-СДС с 26.18% от гласовете, а второто място заема партия " ИТН " с 17.66%. 

" По мотив на разнообразни политически изявления и оферти, изразени в последните дни, желая да кажа следното: Има доста ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние напълно разумно я съблюдаваме и вървим по нея ", написа той във Фейсбук.

Коментарът му идва след днешното по време на съвещанието на Министерския съвет, когато Борисов съобщи, че Слави Трифонов би трябвало да поеме отговорност за сформиране на държавно управление.

" Ние носихме отговорност до изборите. Оттук нататък сътрудника политик Слави Трифонов би трябвало да излезе да си поеме отговорността. Най-колегиално го апелирам да стартира да си прави състава на държавното управление. Да не дезертират, да не се оправдават, че не им доближават гласове. Ако толкоз им е нужно, имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат. За мен е значимо да има устойчиво ръководство в страната, аз си я обичам ", гласеше коментарът на премиера и лидер на ГЕРБ.

По мотив на разнообразни политически изявления и оферти, изразени в последните дни, желая да кажа следното: Има доста...

Posted by on 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР