Лидерът на партия Воля Веселин Марешки оглави нова коалиция, с

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки оглави нова коалиция, с
Коментари Харесай

Правителството ще изкара пълен мандат, предрече Марешки и обяви ще става ли евродепутат

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки оглави нова коалиция, с която ще нападна европарламента. " Искаме да отидем да работим в Европарламента, само че след това да се върнем тук в България. Аз съм сигурен, че това държавно управление ще изкара мандата си. Затова ще отидем в европарламента, ще се потвърдим съществено там и след това ще се върнем тук, а хората ще ни оценят. Ще създадем всичко да се оправим с проблемите в опазването на здравето, с горивата и така нататък ", разяснява още варненският народен представител, който е и заместник-председател на Народното събрание.

" Ще пазиме ползите на всички български жители. Аз съм богат, само че не за сметка на жителите. Искаме да покажем, че българските политици могат да работят по подобен метод, че българската страна да просперира. Преговаряхме с доста обединения за нашата коалиция и моето главно условие беше точно това - да са хора, които са подготвени да загърбят персоналното и партийното и да работят за ползите на страната. Нашата идеология е родолюбието``, изясни Марешки и разгласи, че по всяка възможност той ще бъде лидер на евролистата.

,,Най-вероятно аз ще бъда лидер на българските родолюбци. Моята концепция е водачи да бъдат в листата и посредством своята изява да покажат каква тежест имат в своите партии. Няма никакъв трик. Аз желая да отида в Европа и да бъда евродепутат, тъй като Европа също би трябвало да се промени, обаче най-мило ми е тук, в България. Все отново няма по какъв начин да бъда на всяко място``, разясни още водачът на Воля и призна, че е допустимо въпреки всичко да направи " къс престой " в Европейския парламент, след което да се завърне още веднъж тук.

По отношение на упрекнатата в пране на пари Елена Йончева Марешки съобщи, че Българска социалистическа партия се интересуват единствено от своите членове и биха защитили единствено тях. ,,БСП ги интересува единствено техните членове и единствено тяхната върхушка, по тази причина я пазят по този метод. Ние от Воля бихме отбрани безусловно всеки, тъй като считаме, че би трябвало да има нов морал. Иначе аз персонално няма какво да я поддържам Йончева – тя си има дело и аз си имам дело``, добави още той и разгласи, че настоящето ръководство ще изкара до дъно своя мандат.

" Когато се прибера в родния ми град Варна и видя дупките и мръсотията, не ме нервира най-вече това. Повече ме нервира, че хората газят в дупките, вървят в мръсотията, примирили са се. В България учителите са обезверени, служителите на реда карат остарели коли, нямат мотивация ", разяснява още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР