Лидерът на партия ГЕРБ и премиер на България очаква в

...
Лидерът на партия ГЕРБ и премиер на България очаква в
Коментари Харесай

Борисов се опасява от нов Костинброд

Лидерът на партия ГЕРБ и министър председател на България чака в четвъртък-петък (преди евроизборите в неделя - б.р.) още веднъж " да бъдат нападнати и ударени " по някакъв метод - като да вземем за пример, втори Костинброд .

Припомняме, 350 000 противозаконни бюлетини бяха открити в печатницата на Костинброд ден преди парламентарните избори на 13 май 2013 г .

На 16 декември 2013 година СГП внесе обвинителен акт против някогашния основен секретар на Министерски съвет Р осен Желязков (настоящ министър на превоза в кабинета " Борисов-3 " - б.р. ).

Желязков бе упрекнат за това, че в интервала 27 април 2013 година - 12 май 2013 година, като основен секретар на Министерски съвет , не е извършил служебните си отговорности и не е осъществил надзор върху активността на чиновниците от администрацията към Министерски съвет във връзка с осъществяването на отговорностите на " Мултипринт " ООД по контракт за направа и доставка на 8 343 000 броя бюлетини за гласоподаване.

На 22-и януари 2014 година СГП стачкува решението на Софийски градски съд.
 Румен Радев към Бойко Борисов: Не поканвам магистрати у дома, желая правда
Румен Радев към Бойко Борисов: Не поканвам магистрати у дома, желая правда

Министерски съвет и Народно събрание " задраскаха " спортната процедура за избор на изтребител

" Може ли да има правдивост от комунистите . Къде написа, че разграничените управляващи имат право да привикват съдебата власт . Такава ли правдивост приказваме, за тези времена ли желаят да ни върнат хората в президентството ", запита Борисов по време на закриването на еврокампанията на ГЕРБ.

Повод за думите му бяха консултациите, които президентът Румен Радев организира с представители на правосъдната власт , преди началото на процедурата за избор на нов основен прокурор. Борисов запита като отиде магистратът самичък на тази среща в президентството какво прави, защо си приказват.

По думите на Борисов преди време не е имало нито паркове, нито фонтани, нито метро, а в този момент, когато работят, отново са недоволни . Борисов прикани, че всеки ден би трябвало да се потвърждава всеки един от партия, тъй като: " имаме силата да си изкараме мандата и локалните избори ".
 Йончева оказва помощ на Цацаров с документи за къща в Барселона
Йончева оказва помощ на Цацаров с документи за къща в Барселона

Българска социалистическа партия изготвя сигнал взаимно с адвокати

" ГЕРБ са дисциплинирани, а другите са помагачи на Българска социалистическа партия . Бившето Българска комунистическа партия не са се трансформирали, тъй като конгресите идват един след различен ", сподели той.

По време на речта си на финала на акцията Борисов призна, че в началото желал да подлага на критика, само че този път нямало да го направи. Причината - като се скара и останалите от партията се снишавали, започвали да стават неуверени и това давало късмет на съперниците да си мислят, че ГЕРБ са станали слаби. " Ние сме като Кобрата - продължаваме напред ", сподели министър председателят.
 Манфред Вебер желае Европа на мира и свободата
Манфред Вебер желае Европа на мира и свободата

По думите му България е уважавана в Европейския парламент

По думите на Борисов София щяла да спре, в случай че не били направени тангентите и пътищата . " Да ги запитвам в този момент, по какъв начин щяхте да карате, благи съперници. Защо не сте ги създали, за какво не ги направихте ", сподели той.

От партията са си извлеки поуките от направените неточности едвам, откакто са си изяли шамарите, сподели той .

Лидерът на ръководещата партия прикани структури да се провеждат добре за изборите. " Помолете се на хората да ни извинят за слабостите. Извлекли сме си поучения. Много положителни неща вършим , само че това незабавно се приема за даденост ", приключи министър председателят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР