Лидерът на партия Атака“ Волен Сидеров пред журналисти в парламента,

...
Лидерът на партия Атака“ Волен Сидеров пред журналисти в парламента,
Коментари Харесай

Сидеров съди БНТ, иска извинение за спирането на микрофона му в ефир

Лидерът на партия „ Атака “ Волен Сидеров пред публицисти в Народното събрание, че най-вероятно ще заведе дело против Българска национална телевизия, откакто през вчерашния ден  в предаването „ Референдум “ неговият микрофон бе изключен и чиновници на малкия екран и охранители пробваха да го изведат от студиото след дълъг скандал с водещата Добрина Чешмеджиева, съобщи „ 24 часа “. 

 „ Ще се съветвам с адвокати какви каузи да заведа против управлението на Българска национална телевизия за нарушавания контракт. Г-н Кошлуков доста желае да се хареса на соросоидите с тези патетични каузи. Не може да подписваш контракт и по-късно да го нарушаваш. “, разяснява Сидеров.

На въпрос дали е пил преди предаването водачът на „ Атака “ отговори, че не е използвал алкохол и че това са нелепости, които от 15 години се приказват против него.

По-рано генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков поздрави водещата Добрина Чешмеджиева и нейния екип за метода, по който са се справили със обстановката

„ Това беше първото и последно присъединяване на господин Сидеров в тази акция в ефира на Българска национална телевизия. Докато ние не получим публично опрощение от господин Сидеров, което ще разгледаме, аз апелирам най-учтиво сътрудниците да не канят господин Сидеров. Всъщност не апелирам, а заповядвам, с цел да се знае чия е отговорността за това решение. Докато съм общоприет шеф на Българска национална телевизия, няма да поносим сходно отношение и държание в ефира ", съобщи Кошлуков.

Сидеров разяснява изявлението на шефа на Българска национална телевизия, като сподели, че нарушаванията са били на водещата и че тя би трябвало да му се извини, тъй като непозволено е изключила микрофона му.

„ Кошлуков и Българска национална телевизия нарушават съглашението на партия „ Атака “. Това не е държавна и социална телевизия, каквато би трябвало да бъде, това е манипулатор. Лошото е, че този манипулатор се устоя с нашите пари, на данъкоплатеца “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР