Лидерът на партия Атака Волен Сидеров написа разтърсващ пост във

...
Лидерът на партия Атака Волен Сидеров написа разтърсващ пост във
Коментари Харесай

Волен Сидеров изригна: На нашенеца му дай катастрофи! Някой направил добро? Не е новина, не разваляйте емисиите

Лидерът на партия " Атака " Волен Сидеров написа разтърсващ пост във фейсбук страницата си. Той е провокиран от последните вести към злополуката, в която починаха 16 души.

Ето какво написа политикът:

" Към живеещия от злополука до злополука земляк

Дай му произшествия на нашенеца! Не хубави неща, не! Мед и масло, бира и водка да текат от чешмите, ще откри недостатък – я кранчето не работи както би трябвало и не пуска колкото на съседа, я бирата в чешмата на депутатите е по-хубава…
Не, братя и сестри, дами и господа, другарки и приятели! Редактори и водещи! Сладкопойни чучулиги! Продължавайте в същия дух! Новините – единствено произшествия, убийства и перверзии! Някой направил положително? Не е вест, не разваляйте излъчванията!
Иначе по какъв начин щяхме да разберем какъв брой доста експерти по произшествия има у нас? Прочетох изявления на асоциации по пътната конюнктура, по положението на скоростните лостове, на гумите и асфалта, на потърпевшите от ПТП и на канещите се да пострадат…Как се устоят финансово, не знам, всичките тия…
Изпълзяха пред камери и диктофони някогашни шефове, подшефове, секретарки, портиери, водачи, копачи на канавки и продуценти на дебелашки шоупрограми. Тия, последните, са ми най-забавни – всяка вечер развращават народа и вършат мултимилиони от това, само че постоянно са подготвени с мъдри мисли на тематика народопсихология.
Прочетох изумителни разсъждения за АПИ, ЮНЕСКО и Организация на обединените нации, за незаконното ръководство – то постоянно е отговорно и незаконно – за коланите, които щели да спасят жертвите. Сякаш не става дума за рухване в бездна, а за леко блъскане на Граф Игнатиев и Раковска.
Прочетох и мислите на някой си, че надали аквапланингът е отговорен. Потърсих в речника и разбрах – това било, когато вали дъжд. Но нямало значение дали вали проливен дъжд на планински път вечер, или е изсъхнало и ярко. Нещо мистично и необхватно се е намесило и това го знае най-добре интервюираният. В надпреварата по суетност и себеизтъкване, никой не спести сили.
Не видях единствено едно, най -важното: някой да подсети опечалените родственици да създадат помен със духовник на 3-тия и 9 – я ден, след това панихида на 20-я и 40-я ден за упокой на душите на умрелите. Тъй като става дума не за преходните простотии, с които се занимаваме всеки ден, а за „ дребни ”, непреходни неща като човешката душа, да вземем за пример ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР