Лидерът на НФСБ и депутат от Обединени патриоти не се

...
Лидерът на НФСБ и депутат от Обединени патриоти не се
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Оставка? От какво оставка?

Лидерът на НФСБ и народен представител от " Обединени патриоти " не се тормози от инспекцията на КПКОНПИ против " СКАТ " ООД, която е негова благосъстоятелност.
Според сигнал, изпратен до прокуратурата сдружението е купило парцели на занижени цени в к.к. " Слънчев бряг " и Бургас.

Валери Симеонов съобщи, че няма никакви терзания за инспекцията. Определи ги като клюки и неистини, които вървят от десетина години. Той към този момент е осъдил няколко клеветника и един вестник. " Уикенд " го осъдих, а актуалната публикация била от вестник " Галерия ". Валери Симеонов посъветва и публицистите да не се занимават и да не " влизат в такива неща ".

" Прокуратурата има право да ревизира, само че от в този момент ви споделям, че ще удари на камък ", сподели Симеонов.

Той няколко пъти дава отговор на въпроса дали счита да подаде оставка с въпроси: " каква оставка " или " от какво да подам оставка "?

По отношение на инспекцията водачът на НФСБ разясни, че това са фирмени покупко-продажби и в случай че не е сключил преференциални покупко-продажби, е щял да бъде уволнен от съдружниците си. " Това е сполучлива компания, която оцеля през рецесията и дава самун на 400 души ", изясни Валери Симеонов.

Той обаче се закани, че ще разбере кой е подал сигнала и че ще го осъди.

Той добави, че позволява инспекцията да е в отговор на неговия сигнал против министъра на туризма Николина Ангелкова, само че не разполага с обстоятелства и по тази причина не желае да приказва на този стадий.

Припомняме, до този миг абсурда " Апартамент гейт " коства оставките:

- на Цветан Цветанов от парламента;

- на Цецка Цачева като правосъден министър;

- на зам.-министър Ваня Колева;

- на зам.-министър Красимир Първанов;

- на Делян Добрев като национален представител;

- на зам. регионалния шеф на София Томи Николов.

От ГЕРБ подадоха оставката и на кмета на Созопол Панайот Рейзи, само че той отхвърля към този момент да се оттгели от кметското място и единствено напусна партията.

Освен това се водят инспекции против шефа на Антикорупционната агенцияПламен Георгиев, сина на шефа на Националната следствена работа (НСлС) Борислав Сарафов и на брачната половинка на ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов.

Вчера бе разпоредено да се ревизират сигналите за жилищата и на министъра на туризма Николина Ангелкова и депутата от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР