Лидерът на нерегистрираната формация Български възход ген. Стефан Янев е

...
Лидерът на нерегистрираната формация Български възход ген. Стефан Янев е
Коментари Харесай

Валери Григоров: Стефан Янев ни отказа коалиция, щели сме да засенчим авторитета и аурата му

Лидерът на нерегистрираната групировка " Български напредък " ген. Стефан Янев е отказал партньорство на различен военачалник - Валери Григоров от боязън, че ще бъде засенчена аурата му на политик. Това разбираме от пост на ген. Григоров във Facebook.

Както към този момент е известно, Стефан Янев отива на изборите с отцепници от " Атака ", земеделци и зелени.

Ето целият пост на ген. Валери Григоров, без редакторска интервенция:

Здравейте, другари!

Излизам пред Вас с името и престижа си на български военачалник, с цел да отговоря на въпроса на всички мои другари и сътрудниците ми Генералите Делчо Динев и Станчо Тодоров, които чакаха от мен да сме сътрудници с Премиера Стефан Янев и Политическа партия,,Български Възход''.

В продължение на повече от един месец разговаряхме с господин Янев за основаване на коалиция, която да предложи на обществото предвидимост и стабилно политическо държание в политиката и Родината.

С отчаяние споделям метода и претекстовете, с които Премиерът Янев ни уведоми на 12.08.2022г. в невъзможността за партньорство заявявайки, че следва да,,Продължим по личната си логичност на политическо развитие'' като ни загуби един месец в празнодумство.

От най-близкия кръг до господин Янев ни беше обяснено, че в Политическа партия,,Български Възход'' е задоволително да има единствено един военачалник и наличието ни ще засенчи силата, престижа и аурата на Премиера Стефан Янев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР