Лидерът на ИТН и шоумен Слави Трифонов влезе в ролята

...
Лидерът на ИТН и шоумен Слави Трифонов влезе в ролята
Коментари Харесай

Слави изригна заради протежето си: В Нова не са журналисти, а слуги!

Лидерът на Има Такъв Народ и шоумен Слави Трифонов влезе в ролята на майка-орлица за политическото си отроче Станислав Балабанов и сърдит, изпрати яростно писмо до мениджърите на Нова телевизия с искане да санкционират водещите публицисти на утринния блок на медията.

Както Lupa.bg ви осведоми, Балабанов бе подложен на сериозен жлъч от страна на Виктор Николаев и ефирната му партньорка Мирослава Иванова, което разпали пристрастеностите пред камерите и се стигна до упреците на кандидат-депутата и уонаби публицист, че държанието на поканилите го за изявление било преднамерено.


Балабанов се ожали, че речникът не му доближи да се отбрани вербално от Виктор Николаев 

" Днес в телевизионно изявление с кандидат-депутата на “Има подобен народ ” Станислав Балабанов, публицисти на “Нова ” за следващ път демонстрираха двоен стандарт и политически пристрастия. Не може публицист, който води изявление, и то в миг на предизборна акция, да употребява израз като “патеричка ” по адрес на партия, която взе участие наедно с всички партии във въпросната предизборна акция.

Не може да употребява изрази, като този, че след изборите “краставичките към този момент са продадени ”, покъртен бил учиндолецът, прочут с долнопробните си скечове на гърба точно на претенденти за народни представители през годините. 

И прибавя, че Николаев и Иванова не били задавали въпроси, а отправяли внушения.

" Я, че аз да не съм боксова круша за хора, които се мислят за публицисти. А в действителност са прислужници. Ако въпросните така наречен “журналисти ” имат политически пристрастия, могат да ги изразят на 2 април пред изборните урни. А не в предизборни изявленията, които водят.

Провокиран от цялата тази история, взех решение и изпратих писмо до основния шеф на “Нова ”. Прилагам писмото:

Госпожо Здравкова, Сутринта държанието на Виктор Николаев беше преднамерено и това не е единствено негово отношение, а и на други Ваши чиновници, бих споделил на всички. Явно има двоен стандарт към хората, които каните. Свързани ли са с мен, отношението е очевидно отрицателно, преднамерено и демонстрира користолюбие.

Аз съм безспорен бранител на свободата на словото и одобрявам, че Вие имате право да се държите по този начин. Аз пък имам право да не Ви виждам малкия екран и да не пущам повече хора, свързани с мен и с това, което върша, нито да Ви гостуват, нито да вземат участие във Ваши телевизионни излъчвания ", написа още Трифонов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР