Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов поиска веднага да

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов поиска веднага да
Коментари Харесай

Слави Трифонов поиска бързи присъди за подслушването на политици

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов изиска " незабавно " да бъдат повдигнати обвинявания против забърканите в абсурда с подслушването на политици и да бъдат изправени пред съда.
По думите му абсурдът е " колосален " и може да се съпостави с аферата " Уотъргейт ".
" Защото демонстрира, че страната не е била ръководена от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са употребявали страната за персоналните си ползи и не са се тормозили изобщо да употребяват силовите служби на страната за персоналните си ползи. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала страна - здраве му кажи! ", уточни Трифонов в персоналния си Facebook профил.
 Прокуратурата разпореди инспекция дали са били подслушвани политици към изборите Прокуратурата разпореди инспекция дали са били подслушвани политици към изборите
Софийска градска прокуратура е упълномощила на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства да ревизира дали в Министерство на вътрешните работи,...
Припомняме, че съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов заяви, че 32-ма души от " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " са били подслушвани. Днес служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков заяви, че след подслушванието е бил и сегашният министър председател Стефан Янев . Подслушванията са се осъществили в Държавната организация за национална сигурност (ДАНС), ГДБОП и дирекция " Вътрешна сигурност " в Министерство на вътрешните работи.
" За хората, поръчали и направили това закононарушение, незабавно би трябвало да последва обвиняване, съд и присъда. Само по този начин ще покажем, че в България към момента има останки от демократична и правова страна. Всичко това с общи старания може да го изчегъртаме на 11 юли ", уточни Трифонов.
  " Не знам дали разбирате какъв брой чудовищна е тази информация?! Разбира се, незабавно се сещам за аферата " Уотъргейт " в Съединени американски щати. Тогава представители на щаба на претендента за президент и настоящ президент на Съединени американски щати - републиканецът Ричърд Никсън, се пробват да инсталират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел " Уотъргейт " във Вашингтон. В резултат на това Ричърд Никсън подава оставка. Само че това е в Съединени американски щати през 1972 година, а ние сме в България, член на Европейски Съюз и НАТО през 2021 година ", добави шоуменът и водач на партията " ИТН ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР