Лидерът на хърватския национален отбор Лука Модрич утеши съотборника му

...
Лидерът на хърватския национален отбор Лука Модрич утеши съотборника му
Коментари Харесай

Сърце на шампион: Лука Модрич утеши Родриго след пропуснатата дузпа

Лидерът на хърватския народен тим Лука Модрич утеши съотборника му в клубния тим Реал Мадрид - Родриго. Модрич има вяра, че бразилецът ще стане по-силен след решаващия пропуск от дузпа в четвъртфиналната среща сред Хърватия и Бразилия на Световното състезание по футбол.

Родриго беше един от двамата играчи, които се провалиха от бялата точка, дружно с Маркиньос и Селесао отстъпи с 2:4 при дузпите.

Модрич знае по какъв начин се усеща неговият 21-годишен съотборник в Реал Мадрид. Маестрото в полузащитата на Хърватия беше единствено с година по-възрастен, когато пропусна дузпа при загубата на Хърватия от Турция на четвъртфиналите на Евро 2008.

" Сигурен съм, че ще натрупа повече опит и мощ, с цел да продължи. Той ще стане по-силен с всичко това. Може да се случи на всеки. Трябва да поздравим Родриго за това, че има силата и манталитета да извършва дузпи. Всеки може да се провали. Насърчих го. Разбирам се доста добре с него и е тъпо, че тъкмо той пропусна ", сподели Модрич пред кореспонденти след мача.

Модрич поздрави характера на своите съотборници.

" Със сигурност никой не очакваше преди международното състезание, че можем да стигнем дотук. Важното е, че сред нас има доверие и още веднъж имаме същински тим с доста положителни млади играчи, които влязоха. Такава победа, сигурен съм, че дава повече убеденост за това, което следва. Показахме още един път, че в никакъв случай не се предаваме. Нашата религия е голяма ", разяснява Модрич.
 Неймар е изиграл последния си мач за Бразилия?
Неймар е изиграл последния си мач за Бразилия?

" Честно да ви кажа, не знам ", сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР