Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ призова за оставката на

...
Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ призова за оставката на
Коментари Харесай

Манолова зове Борисов да подаде оставка утре

Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ прикани за оставката на премиера Бойко Борисов на следващия ден, ден преди чуването в Европарламента на отчета за корупцията в България. Манолова е в Кюстендил за Празника на плодородието в града.
България единствено имитира битка с корупцията и това се знае добре от евроинституциикте и в европарламента, сподели Манолова.
" Унищожителна рецензия от европейските институции, два отчета с сериозен звук, който в никакъв случай не сме получавали и на Eвропейската комисия, и на парламентарна комисия по господство на правото и цивилен права, демонстрират, че България единствено имитира битка с корупцията, няма правосъдна промяна, че са директно застрашени правата на българските жители, че медиите са под чехъл ".
Тя направи нещо като прогноза и даде съвет към за предстоящата от протестиращите и неодобряващите ръководството му българи оставка.
" Това, което би трябвало да се случи вследствие на митингите, е той да бъде изпъден въобще от ръководството на България. Досега митингите го изгониха от София, в този момент би трябвало да бъде изпъден и от ръководството на страната. Очаквам, че той ще се опита да запзи най-малко част от достолепието си, като подаде оставка. Би могъл да го направи във всеки един ден и би било уместно да вземем за пример на следващия ден, ден преди чуването в европейският парламент за корупцията в България ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР