Лидерът на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев има план как

...
Лидерът на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев има план как
Коментари Харесай

Тотев предлага на Борисов хитра тактика за вота

Лидерът на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев има проект по какъв начин партията да възвърне позициите си под тепетата за предварителните парламентарни избори на 11 юли. Бившият кмет упорства за повече деятели на ГЕРБ на избираеми места и включването в листите на районните кметове, които са извънредно сполучливи и разпознаваеми. Според настоящите в ГЕРБ правила обаче настоящи кметове нямат право да се кандидатират за Народно заседание.

Днес шефът на градската конструкция в Пловдив и член на Изпълнителната комисия на партията Иван Тотев ще предложи на Борисов обстановката да се промени, с цел да може ГЕРБ да извади тежката артилерия за вота. Срещата е персонална и е поискана от Тотев, изясни някогашният градоначалник пред " Марица ".

„ На локалните избори през есента на 2019 година ГЕРБ завоюва във всички шест региона на Пловдив. Районните кметове са разпознаваеми измежду пловдивчани и се употребяват с престиж, тъй като познават проблемите и поставят всички старания да ги решат “, стимулира се регионалният координатор.

На 4 април ГЕРБ удари историческо дъно в Пловдив, въпреки че лидер на листата бе Бойко Борисов. Партията получи под 35 000 гласа и вкара единствено трима депутати в 45-ото Народно заседание.

Още по тематиката четете в утрешния брой на в. " Марица ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР