Лидерът на ГЕРБ поиска оставката на енергийния министър Росен Христов

...
Лидерът на ГЕРБ поиска оставката на енергийния министър Росен Христов
Коментари Харесай

Борисов: ПП са действали месеци наред в подкрепа на Русия, докато са в коалиция с ДБ


Лидерът на ГЕРБ изиска оставката на енергийния министър Росен Христов

„ Политическа партия са работили месеци наред в поддръжка на Руската федерация, до момента в който са в коалиция с Демократична България. Това е разобличаване на служебния енергиен министър. Не го видях в новините – по тази причина му желаеме оставката. За да го чуят хората и в медиите “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред бТВ и регистрира, че данните, изнесени от служебния министър на енергетиката не са били отразени в общественото пространство.

Той акцентира, че органите, които са се заели с проблема са ДАНС, ГДБОП и прокуратурата. „ Ядосан съм на това, което направи служебният министър Росен Христов през вчерашния ден. Служебното държавно управление е да прави избори, не да дава оценки, има органи за това, ДАНС, ГДБОП, прокуратура. От къде накъде той ще атакува нашите възможни сътрудници от Политическа партия. Христов през вчерашния ден извърши политически акт на офанзива против Политическа партия. Той сподели чудовищни неща, макар че не бяха в зала Кирил Петков и Асен Василев в зала се надявам, че ще излязат и ще кажат “, съобщи Борисов във връзка разкритията на служебния министър на енергетиката.

Борисов добави, че скрито се е надява Делян Добрев и Росен Христов да не са прави, тъй като „ Политическа партия ще стане една сложна за другарство партия. Да не си гарантираш слотове за танкери, да продължиш да купуваш съветски газ с 30% по-скъпо, с цел да се хранят медиаторите, най-после да излезе Национален статистически институт и да каже, че милиарди долари са за петрол и газ са изтекли в посока Русия ”, сподели Бойко Борисов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР