Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов е на разпит

...
Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов е на разпит
Коментари Харесай

Бойко Борисов на разпит заради Мата Хари, иронизира жестоко темата

Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов е на разпит в Главна дирекция " Национална полиция ". Причината - историята с Мата Хари, кюлчетата злато и пачките в " чекмеджето ".

Обадиха ми се по телефона, сбито сподели Борисов на потегляне. А преди този момент съобщи, че го питали " по какъв начин съм съумял да държа приходите на българите толкоз високи, по какъв начин съм съумял да държа най-ниската цена на газа, по какъв начин съм успявал да държа цената на тока най-ниска години наред, по какъв начин съм съумял да вкарам България в Европейския банков съюз, по какъв начин най-добре сме се справили в Европа с миграцията ".

Сподели с твоите другари

Информацията беше публикувана от БОЕЦ и доказана публично от ГЕРБ пред Actualno.com. Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев твърди и, че персоналният пиар на Борисов - Севделина Арнаудова, също е била на разпит.

Сподели с твоите другари

Припомняме, че на 10 декември, 2021 година, от БОЕЦ оповестиха на формалния си уебсайт, че са подали сигнал против Борисов. Той касае прословутите фотоси от спалнята на експремиера - с главен въпрос кой ги е направил. От БОЕЦ показват, че сигналът им се базира на обществена ифнормация, не на документи. И упорстват, че Борисов би трябвало да бъде разследван за рекет и рушвет, като в действителност желаят да бъде формирано досъдебно произвеждане. В него публично се събират доказателства, с цел да може даден случай да бъде отправен до съда.

" Необходимо е да бъдат снети сведения от чиновниците на НСО, охранявали Бойко Борисов през интервала, за който е открито, че са направени фотосите с пачките и кюлчетата от неговата спалня. Да бъде разкрита банковата загадка за Бойко Борисов и открити възможни негови офшорни компании, банкови сметки в чужбина или благосъстоятелност в чужбина. Да бъде открита самоличността на лицето, направило фотосите в спалнята на Бойко Борисов ", упорства БОЕЦ, като желае инспекция и дали прокуратурата и основният прокурор Иван Гешев са бездействали, с което са нанесли щета на правораздаването.

Рашков даде обещание да помогне на Борисов да си спомни коя е Мата Хари

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР