Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов поздрави новоизбраните

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов поздрави новоизбраните
Коментари Харесай

Борисов доволен, че депутатите не се ритали и не стигнали до бой

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов поздрави новоизбраните конституционни съдии Борислав Белазелков и Десислава Атанасова . Двамата са задоволително положителни адвокати, е оценката на Бойко Борисов.

Той обаче останал изумен от Българска социалистическа партия и дебата , който излизал от границите на действителността.

Борисов подсети, че ГЕРБ била основана, с цел да извади Българска социалистическа партия от властта . Досега българският народ с над 20 избора го е потвърждавал и по тази причина Борисов не знае за кой модел приказва Корнелия Нинова. Нима ни е победила на парламентарни избори, с цел да разяснява паралелната страна, ядоса се Бойко Борисов. Той подсети, че три години паралелната страна в ръцете на Българска социалистическа партия и президента Румен Радев правила нелепости.

Лидерът на ГЕРБ се надява, че президентът Румен Радев няма да бойкотира избора на конституционните съдии.

Борисов счита, че е станал един спор за конституционните съдии , само че в един миг той е минал границите на приличието. " Когато бяхме млади, ходехме в залите, тренирахме, биехме се - това беше спор. В Народното събрание в този момент би трябвало хората да вършат политики, а не да се вършат на бабаити , не да основат напрежение, че да стане и пердах най-после. С времето би трябвало да знаят хората, че когато си млад, вървиш и се риташ по залите, ставаш треньор, първенец, а в този момент е напълно друго занятие ", разяснява в типичния си закачлив жанр Борисов за атмосферата в пленарна зала.

Бойко Борисов акцентира още, че ще поддържа Комисията за надзор на службите да не е във " Възраждане ", а да се направи нов избор за ротационен ръководител на отрасловата парламентарна комисия.
 Дебатът за съдии за Конституционен съд – ястреби, остриета и калинки Обновена
Дебатът за съдии за Конституционен съд – ястреби, остриета и калинки

Българска социалистическа партия няма да поддържа нито една от трите номинации
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР