Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вече съвсем официално пакетира ДПС

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вече съвсем официално пакетира ДПС
Коментари Харесай

Борисов официално обяви некоалиция с ДПС и си пожела обща победа на вота

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към този момент напълно публично пакетира Движение за права и свободи като част от " некоалиционната сглобка ".

В нормалната си медийна утринна изява в Народното събрание, Борисов разяснява старта през днешния ден на предизборната акция, като си пожела " трите партии, които сега вземат участие в " некоалиционната сглобка ", като блок да имат най-вече общински съветници, най-вече кметове ". И тъй като формаците в " сглобката " при нейното основаване са в реалност три - ГЕРБ, " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", бе помолен да посочи тях ли има поради или и Движението за права и свободи.

" ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България, и Движение за права и свободи, които вземат участие във всички гласувания " - натърти водачът. - " Винаги ги включвам " - добави по адрес на Движение за права и свободи.

И смъкна картите:

" Ако желаете да слагаме някакво перде, да казвате, че някакво задкулисие работи, ние не сме съгласни. Затова излизаме с имената си, с подпиисите си и споделяме " По тази тематика сме се подписиали и трите партии ".

По въпроса с това по какъв начин ще водят акция едни против други по места, като са дружно в ръководството, водачът на ГЕРБ разви концепцията:

" Ние сме в неповторима обстановка. От една страна би трябвало да оказваме помощ на Асен Василев за бюджета (и по тази причина се съгласихме да го отложим с 15-20 дена), да водим дружно политика в Народното събрание, а да насочваме обръщение към гласоподавателите какъв брой е неприятно да изберат техен или наш кмет или общински съвет. Много мъдро, с много такт, внимателно и с внимание, съгласно мене, за по-важната цел - да има постоянно държавно управление. И в това време да не допуснем в общините да настане подобен безпорядък. Деликатно. И по тази причина моят краен резултат би бил регистриран като: трите партии, които сега вземат участие в " некоалиционната сглобка ", като блок да имат най-вече общински съветници, най-вече кметове. Това ще препотвърди държавно управление, в случай че щете, болшинството в Народното събрание. "
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР