Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с представители на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с представители на
Коментари Харесай

Борисов: Заради глупостта да дадем половин милиард за избори, ще се провали зимният туризъм

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с представители на туристическия отрасъл и на ресторантьорския и хотелиерския бизнес в централата на партията.

" Зимата пристигна, в планините към този момент има сняг. Кой Ханс или Смит ще пристигна в тъмночервената зона. Миналата година всички курорти работиха на макс. А в този момент сме в тъмночервената зона единствено тъй като не се имунизираха. Не им била задоволителна акцията за имунизиране. То единствено за ваксина се приказва, какво повече трябваше да създадем ", разяснява Борисов и напомни, че с цел да подтиква имунизацията е въвел зелените коридори.

" Навсякъде в Европа са цялостни стадионите. А ние поради нелепостта си да дадем половин милиард за избори, в този момент ще провалим и зимния туризъм. Нямаме да имаме зимен сезон ", възмути се водачът на ГЕРБ.

Кого лъжат със зеления документ. Защо побългаряваме всичко, сподели той.

Той цитира и Кацаров, който споделил, че имало национално злополучие. " Ако правеха това, което правеше и Европа, в този момент нямаше да имаме такова злополучие ". Лидерът на ГЕРБ попита какво е пречело на ръководещите автомагистрала " Хемус " и за какво са я спрели.

" Парите за " Хемус " бяха там и те ги взеха. Бяхме ги заделили в обособена сметка ", сподели той. " Спряха градежите на пътища и не можеш да стигнеш до хубостите на България. "

Ще убият зимния туризъм. Ще има тежка зима с тази цена на тока, съобщи Борисов.

" Заради тази смяна, която желаят, да сменят Гешев, стигнахме дотук ", посочи водачът на ГЕРБ.

" Няма спор за цената на тока. Излъгаха за цената на газа, хванахме ги и станаха за смях. Никой не знае защо взимат тези милиарди нов дълг. За седем месеца направиха единствено това, че ни вкараха в тъмночервената зона ", продължи Бойко Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/381998473611045/?notif_id=1635928234825878&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР