Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава предизборната си обиколка из

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава предизборната си обиколка из
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Слави Трифонов и Татяна Дончева са добре забравено и пребоядисано старо

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава предизборната си обиколка из страната, като през днешния ден е в Дулово.

" Ще бъдем къси, с цел да отидем да работим. Брутният вътрешен продукт се прави с работа. Винаги пристигам тук със смесени усеща. Политиката е занимание, при които се оферират хрумвания. Ние предлагаме детски градини, лечебни заведения, спортни зали, метра. Бях млад лейтенант от пожарната, когато ме пратиха тук при Възродителния митинг. Движение за права и свободи не се отхвърля да прави коалиция с Българска социалистическа партия. Тогава хиляди се редяха на опашки за паспорти, с цел да си изоставен къщите. Няма по-лошо от това, което ни предизвикаха комунистите. Това са неприятни хора. Това ми сподели и майка ми, когато се прибрах ", съобщи той.

" Слави Трифонов и Татяна Дончева ли са новото. Това е добре забравено и пребоядисано остаряло. Ние поправяме грешките си и вървим напред. Мюсюлманите са нашият политически мост ", сподели Борисов.

" Нашите лекари измъкнаха най-тежката коронавирус рецесия. Нямахме една лаборатория, след това станаха 300. Както и при учителите, заплатите на лекарите и медицинските сестри станаха двойни. Сега изхвърлят ваксини. Имаме 3 милиона, които аз докарах. Ваксинирайте се ", прикани Борисов.

" С толкоз доста кметове мъчно могат да не се преценяват с нас, даже да сме съпротива, само че ние желаеме да сме първи ", безапелационен е той.

Борисов изясни, че е подадена тъжба до ЦИК за пипане на софтуера на машините. Това съгласно него е импорт на народна власт от Боливия, Венецуела. " На 2 метра от машината щял да стои човек, който да оказва помощ. Това са първите нечестни избори. Това държавно управление е на същите, които бяха в Народното събрание. На 5 или 3 гласа един ще се трансферира за Слави Трифонов. Трябва да гласуваме по този начин, че нашите да са повече. Като разбрахме кои са експертите, видяхме, че Румен Радев е взел образеца от Мадуро, по тази причина той там е постоянно президент, макар глада и мизерията ", изясни Борисов.

" В учебниците за компромати написа, че той би трябвало да се направи по този начин, че този, който го прочете за себе си, да се отврати самичък. Така подхожда Бойко Рашков ", изясни Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР