Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова парламентарната група ГЕРБ-СДС да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова парламентарната група ГЕРБ-СДС да
Коментари Харесай

Борисов призова депутатите на ГЕРБ-СДС да не бързат с Изборния кодекс


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани парламентарната група ГЕРБ-СДС да не бърза с изборното законодателство и да търси консенсус за цялостно гарантиране сигурността на машинното гласоподаване. Борисов прикани да се резервира Общественият съвет към Централната изборна комисия, да не отпада избирателен регион " Чужбина " и да остане реда за 40 заявки при откриване на секция. На живо във Facebook от централата на ГЕРБ Борисов разяснява, че с заявления против връщането на хартията като право на избор при практикуване на вота " Продължаваме промяната " се пробват да изместят публичното внимание от последствията от тяхното ръководство.

" Понеже изобличихме ги в големите далавери в газа, големи далавери в петрола, и за удара, който нанесоха и на енергетиката със закриването на централите в Маришкия басейн. Те нямат друго, също така да приказват. Ние сме ги били по техните правила.

Не, ние нямаме никаква полза. Искаме правдивост. Днес някой от Политическа партия сподели " посегателство на демокрацията ". Ми значи цяла Европа е без народна власт тогава. Намери го и Христо Иванов, и го попитай дава ли ти гаранция за машините. Ако ти дава, да ни потвърди ".

 

 

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР