“В цялата страна имаме малко над 100 билборда - каза

...
“В цялата страна имаме малко над 100 билборда - каза
Коментари Харесай

Ваня Григорова обави, че кампанията й струва само 5000 лв. - кой тогава плаща билбордовете й за близо 300 000?


“В цялата страна имаме малко над 100 билборда ” - сподели по Нова телевизия Ваня Григорова. Това са доста пари, те звучат безочливо на фона на претенциите, заявявани шумно от синдикалната деятелка за невзискателност и въздържаност. Тя се изкарва “човек от народа, който едвам си обслужва заемите ”, само че това повече не хваща дикиш.

Ваня Григорова се провали на изборите за столичен кмет, а след това се намърда за ръководител на комисия в СОС. Тя беше низвергната от “Левицата ”, тъй като изиска водачески места в листите на идните избори за себе си и своите хора, които съставляваха екипа й на локалния избор.

“Нас има кой да ни вкара в Народното събрание ”, присмиват се на социологическите изследвания от антуража на Григорова и по този начин ускоряват подозренията, че някой мощен сценарист стои зад нея и Мая Манолова - едно безусловно необикновено и невероятно дуо.

Ваня Григорова е наслагала в листите синдикални деятели, както в Пловдив, да вземем за пример, където втори след нея е дългогодишният локален началник на “Подкрепа ” Атанас Кръстев. Публична загадка е, че по този начин се обезпечава корпоративен избор.

Досега за КП “Солидарна България ” е регистриран един донор: Илчо Дуганов с 5 000 лв..

Екип на ПИК се обърна към две рекламни организации с въпроси за цените на билбордите. Ето информацията:

1. Един билборд коства 450-500 евро до 650 евро (на най-хубавите позиции), за един интервал от 14 дни; за месец акция са два интервала - т.е. всичко по две.

2. Мегаборд - 3 000 евро за акцията.

3. Печат, монтаж и ремонт на всеки билборд поотделно - към 450 евро.

4. Скролерите, които се въртят в градовете, са още по-скъпи.

Ето какво написа в обществената мрежа Иван Ченчев, депутат от “Коалиция за България ”: “ Ваня Григорова - " Кампанията ми коства единствено 5000 лв.. Имам единствено 100 билборда. "

Ванчето мисли, че българите ядат доматите с колците. Един билборд е сред 2000 и 3000 лв. според от местоположението.

Тоест, по признания до момента е платила сред 200 и 300 000 лв..

Дали са единствено 100, в случай че цялата страна и автомагистрали са осеяни с билбордове? ”

На дневен ред е и въпросът, в случай че в действителност Григрова има 100 билобрда в страната, кой е индивидът или кои са хората,които са бръкнали в джоба си и са извадили 300 бона, с цел да й ги платят?/ pik.bg







 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР