Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети при кметицата на Симеоновград

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети при кметицата на Симеоновград
Коментари Харесай

Борисов: Вчера ги хванаха с 228 машини, сега се чудят как да излъжат

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети при кметицата на Симеоновград Милена Рангелова. Миналата седмица при спецакция на полицията против търговията с избор бяха арестувани брачният партньор ѝ и синът ѝ. Обвинения не бяха повдигнати.

" Рашков, не ви ли е позор, гледай какви дами тормозите. Същото беше и при комунизма. Аз ги помня, не ни даваха по църквите да вървиме. Те си вървят по банкети ", съобщи Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/408239204011573/
" Вчера ги хванаха с 228 машини, това са 228 хиляди гласа. Сега се чудят по какъв начин да изманеврират, по какъв начин да излъжат, какво да създадат. Надявам се след толкоз години народна власт да си дадат сметка, че по този начин не може ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Съгласно закона, има над 12 хиляди сертифицирани машини, стоят в специфичен склад. Не мога да си закарам шкодата да ми я пазят там, той е единствено за тези машини. Изведнъж в това помещение се появяват някакви нови 228 машини, от същия вид в склад, в който нямат работа. Те дават някакви глупави отговори, че щели да се тестват някъде в чужбина ", разяснява Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/3240273976200650
Бойко Борисов добави, че няма доверие, че няма да се извърши корист. " Първи въпрос - за какво са в този склад. Втори въпрос - за какво ги пази страната. Трети въпрос - за какво са същите. Въпрос към ЦИК - за какво се подиграват с нас " попита водачът на ГЕРБ и добави, че машинация няма да се извърши, тъй като от ГЕРБ са ги хванали.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/303216198288161/
Относно изказванията, че представители на ГЕРБ и Движение за права и свободи са се срещали, с цел да договарят за бъдеща коалиция в идващия парламент, Борисов сподели: " Нито аз, нито моите заместници, нито, който и да е, не е оторизиран да води каквито и да е договаряния, с която и да е партия. Аз, когато желая да приказвам с Движение за права и свободи, го върша обществено, както с всички останали. Не е правилно, че сме говорили. Нито Корнелия Нинова се е срещала, по телефон не се е чувала с мен от година време. Сега сапунисват и нея поради измамата с машините, която вършат, тъй като желаеме да преброим контролните талони ", разяснява Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР