Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза във вторник, че партията

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза във вторник, че партията
Коментари Харесай

Няма смисъл да се дават отново пари за ново гласуване

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели във вторник, че партията е подготвена на взаимни отстъпки и отстъпки в името на това да се сформира постоянен кабинет. Темата разяснява и някогашният обществен министър Деница Сачева.

" Фокусирали сме се върху необятно държавно управление ", разгласи тя. По думите й гласоподавателите в последните няколко вота са дали знак, че желаят съдружно ръководство. Според ГЕРБ няма смисъл да се дават още веднъж пари за ново гласоподаване, в случай, че резултатът би бил същият. 

„ На този стадий към момента няма публична реакция от политическите партии. Нямаме индикации за това какви са мненията и вижданията на другите партии във връзка с нашето предложение, само че и не виждаме какви биха могли да бъдат причините срещу това, изключително когато предлагаме всяка една партия да може да излъчи и показа свои хора в възможните контактни групи ”, съобщи Сачева в ефира на Нова.

Тя акцентира, че задачата на договарянията е да бъдат изяснени общите точки на единодушие и върху тях да се направи стратегия, по която да се ръководи в идващия мандат. По думите на някогашния обществен министър хората в страната желаят да бъде реализирано единодушие сред политическите сили, с цел да се оправят с рецесиите у нас.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР