Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че правителство трябва да

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че правителство трябва да
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ДПС трябва да бъде част от мнозинството, което ще излъчи правителство

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи, че държавно управление би трябвало да има, и то подкрепено и с присъединяване на партията му.

По думите му поради политическата рецесия, в която е изпаднала, България изостава във връзка с Плана за възобновяване и резистентност, оперативните стратегии, стратегическия проект за земеделието.

" Ние мислим, че би трябвало да има държавно управление, и това нещо го повтаряме към този момент 2 години. Подкрепено от Движение за права и свободи - Движение за права и свободи да бъде част от болшинството, което ще излъчи държавно управление. За да има непоклатимост и сигурност. Не бих споделил, че не се загатва Движение за права и свободи. Напротив, ние бяхме на среща и диалози. Това, което преди всичко е нужно в страната, при тази обстановка от днешна позиция на база това, което се случи в последните две години, с цел да бъдем в тази политическа рецесия, след всичките рецесии, които бяха след коронавирус рецесията, ние би трябвало да преодолеем тази политическа рецесия.

Това, което хората и преди изборите ни споделиха, а и след изборите, е, че желаят да има държавно управление, без значение дали са дали своят вот за Движение за права и свободи, или не са дали своят вот за Движение за права и свободи. Това е първата тематика и тази тематика е толкоз значима, тъй като през днешния ден главният проблем на хората са високата инфлация, високите цени, несигурните работни места и несъответстващите приходи в тази обстановка и те чакат час по-скоро решение на проблемите.

България в последните две години изостана даже спрямо нашите съдружници и сътрудници от Европейски Съюз, приказвам за оперативните стратегии, ПВУ, стратегическият проект за земеделието, проектите за преход, които в България сега не действат, а ние трябваше да ги разпишем още 2020 година Така че сега персоналният, персоналният и партийният нарцисизъм не прави никаква работа на хората ", сподели Мустафа Карадайъ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР