Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и посланикът на Турция у

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и посланикът на Турция у
Коментари Харесай

В свещената нощ Кадир Мустафа Карадайъ на ифтар в Томбул джамия в Шумен

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и посланикът на Турция у нас Н.Пр. Айлин Секизкьок участваха на тържествена вечеря-ифтар, която се организира в свещената Нощ Кадир в Томбул джамия в Шумен. Това оповестиха от пресцентъра на Движението.

Благотворителната вечеря бе дадена от кмета на община Османгази, Бурса, Мустафа Дюндар. Тя бе почетена още от консула на Турция в Бургас Синем Гюзел, зам.-председателя на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, зам.-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, регионалния ръководител на ДПС-Шумен Айсел Руфад, зам.-главния мюфтия Бейхан Мехмед, общински кметове и общински ръководители.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ поздрави присъстващите със свещената Нощ Кадир и насочи своите благопожелания във връзка със свещения месец Рамазан и идния Байрам. Карадайъ пожела на всички здраве мир и благополучие.

В тези светли дни дано бъдем дружно, дано бъдем единни и сплотени. Нощта Кадир е по-превъзходна от хиляда месеца. Честит празник на всички мюслюмани, пожела Карадайъ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР