Лидерът на БСП в Пловдив Георги Гергов е под карантина,

...
Лидерът на БСП в Пловдив Георги Гергов е под карантина,
Коментари Харесай

Водеща фигура в БСП е под карантина заради коронавирус

Лидерът на Българска социалистическа партия в Пловдив Георги Гергов е под карантина, откакто брачната половинка му Вили и нейната майка са дали позитивни проби за ковид. По тази причина предприемачът през днешния ден не участва на 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия. Отсъствието му от висшия партиен конгрес отприщи слуха, че самият Гергов е болен.
" Здрав съм, само че под карантина ", сподели той. И добави, че си е направил PCR, който е негативен. Състоянието на брачната половинка му е под надзор, настанена е в болница. Тъщата първоначално е била по-зле и на легло, само че към този момент почнала да се оправя. Шофьорът на Вили Гергова също е бил с ковид, само че към този момент излекуван, изясни Гергов, представен от в. " 24 часа ".
 Корнелия Нинова прикани Георги Гергов да се отдръпна от Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани Георги Гергов да се отдръпна от Българска социалистическа партия
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани предприемачът Георги Гергов да се отдръпна от партията, оповестиха от левицата. Социалистите от Плов...
Той е безапелационен, че вирус има и не би трябвало да се подценява, тъй като е подъл. Хората би трябвало да се пазят, прикани Гергов, който подари напролет 300 000 лв. за създаване на лаборатория към УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР