Лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова настоява за писмено

...
Лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова настоява за писмено
Коментари Харесай

Нинова иска писмено споразумение преди разговори за министри |

Лидерът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова упорства за документално съдружно съглашение преди да стартират диалозите за персоналния състав на бъдещия кабинет.

Днес Нинова събра на " Позитано " 20 ръководителите на работните групи от " Българска социалистическа партия за България ", взели участие в договарянията за държавно управление, които се организираха предходната седмица. 

По време на полемиките с другите партии беше реализирано единодушие по редица въпроси, само че остават и такива, които са противоречиви. По тях предстоят спомагателни диалози и лидерска среща, оповестява по този мотив пресцентърът на левицата.

" Трябва да има документално съдружно съглашение с ясни и съответни политики. Едва по-късно да се дефинира конструкция и личен състав на Министерски съвет ", декларира Корнелия Нинова.

“За нас преди всичко е значимо да бъдем общественият дирек в бъдещото ръководство и да защитим децата, и младите фамилии, работещите, бедните и пенсионерите, дребния и междинен бизнес ”, добавя тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР