Лидерът на БСП ще връчи тази вечер електронни членски карти

...
Лидерът на БСП ще връчи тази вечер електронни членски карти
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Все повече хора разбират, че промяната е възможна и че неин носител е БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия ще връчи довечера електронни членски карти на новоприети социалисти от София. Събитието е част от Националната акция за банкет на нови членове, оповестена през януари от Нинова, когато тя прикани всеки, който споделя полезностите и политиката на Българска социалистическа партия да се причисли към партията.
Кампанията започва откакто от цялата страна в централата на „ Позитано “ 20 постъпиха стотици заявки за участие. Освен новите членове, в Българска социалистическа партия се завръщат и някогашни партийци, напуснали партията през годините поради противоречие с политиките на някогашни управления на Столетницата.
 Нинова: Икономиката ни е приоритет с цел да има средства за обществена политика опазване на здравето и обучение Нинова: Икономиката ни е приоритет с цел да има средства за обществена политика опазване на здравето и обучение
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и депутатите от Българска социалистическа партия Димитър Данчев и Явор Божанков, както и евродепутатът Петър Витанов взеха присъединяване в...
След подадената от Нинова ръка за „ Добре пристигнал “ на всеки, който има предпочитание да е потребен с мозъка и труда си за смяната в България, в Българска социалистическа партия възвърнаха участието си социалисти от Пловдив, Варна и Кюстендил. “Поздравявам ви за избора да станете членове на Българска социалистическа партия. В последните месеци всяка седмица в някоя от организациите в страната има нов банкет. Радвам се, че от ден на ден хора схващат, че тази смяна е допустима и че неин притежател е Българска социалистическа партия ”, обърна се ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към новите членове на партията и тези, които възобновиха участието си.
Сред станалите в последно време членове на партията са голям брой млади образовани хора, а измежду завърналите се са знакови имена с дълъг партиен стаж, потвърдени експерти и общественици, подкрепящи промените и политиките, провеждани от Корнелия Нинова в Българска социалистическа партия. В цялата страна продължава подаването на заявки от искащи участие в редиците на социалистите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР