Лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе среща с Движението на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе среща с Движението на
Коментари Харесай

Нинова: Политиката за повишаване на доходите трябва да продължи

 izbori_2023_v1_014

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира среща с Движението на ветераните в партията.

Тя им благодари за дългогодишната работа и ги прикани за готовност на структурите по места. Председателят на партията обърна внимание за значимостта и нуждата българите да излязат и да гласоподават, с цел да има висока изборна интензивност. „ От това зависи бъдещето на всеки един от нас “, съобщи тя.

„ Най-важните въпроси пред нас са високите цени, инфлацията, ниските приходи, бедността и неравенствата, войната в Украйна, запазване на християнските фамилни полезности и отбрана на децата “, сподели още Нинова.
По думите ѝ ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България са партии, които са последователи както на войната, по този начин и на джендър идеологията, а Българска социалистическа партия е тяхната опция. „ Ние сме срещу джендър идеологията, за неутралитет във войната и за мир. Също по този начин за дейна роля на страната в стопанската система ”, уточни тя.
Акцент бе подложен и върху тематиката с приходите на хората и високите цени: „ Трябва да продължим политиката за повишение на приходите и за битка с високите цени. Ние предлагаме бързо решение, а точно за три месеца да бъде натрапен таван на цените на стоките от дребната потребителска кошница “, изясни Нинова и изрази мнение, че до момента в който президентът и служебният кабинет единствено следят инфлацията, хората ще умрат от апетит.

От Движението на ветераните поддържаха провежданите политики от управлението на Българска социалистическа партия и показаха цялостна подготвеност и готовност за изборите на 2-ри април.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР