Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на бившия депутат Антон

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на бившия депутат Антон
Коментари Харесай

Нинова отговори на Антон Тодоров и Цветанов за оковаването с белезници от прокурор и завистта и скочи на Борисов

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори на някогашния народен представител Антон Тодоров, който през вчерашния ден разгласи във Facebook, че соцшефката би трябвало да бъде окована с белезници от прокурор.

Червената депутатка не остана длъжна и на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който съобщи, че тя завижда на триумфите на премиера Борисов и по тази причина непрекъснато го нападна.


Вижте какво написа в обществената мрежа водачът на левицата:
" Само намек за прокурорско погалване по главата на вожда възпламени дотам шайката, че не помниха какво споделя един от тях през 2013 година: " Дойде време да платим сметката за цирка, който ни обезпечи Бойко Борисов.Все по-често ще се сещаме за " Буда " и ще осъзнаваме, че страната ни се ръководи от второкласен престъпник. Борисов би трябвало да лежи в пандиза ". Ето за тези метаморфози, непоследователност, ползи, пари, власт и цинизъм на прехода ви предлагаме диалог и воля да ги спрем във " Визия за България ". За 29 години този преход сътвори политико-олигархичната каста от всички партии, за която няма значение кой е на власт, значимо е да си на хранилката. Що се отнася до триумфите на Борисов и нашата " злоба ", да ви кажа, то си е за " завиждане ". Изисква се голям гений, с цел да успееш за 10 дни да сринеш комерсиалния указател и да блокираш икономическия живот в страната, да ти банкрутира клон на застрахователно сдружение и да ограбиш 250 000 души, френската лаборатория да ти каже, че няма чума, откакто си избил животните на хората, и да обявиш,че през октомври ще вдигнеш цената на газа с 15 %. Талантлив министър председател, по какъв начин да не му завидиш. Насреща му да тичаш, не можеш да го стигнеш... ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР