Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи местните избори като трудни

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи местните избори като трудни
Коментари Харесай

Нинова любезва към Манолова, но остра към Йончева

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира локалните избори като сложни за Българска социалистическа партия, само че с добър резултат. Тя уточни пред бТВ, че от нула регионални градове при вота през 2015 година, в този момент левицата има четири.

На въпроса дали Елена Йончева се бори с корупцията в България от Брюксел, водачът на Българска социалистическа партия разяснява: " От това, което виждаме май не. Очакваме от Елена повече. " Нормални са ни връзките, само че чакам повече дейности по тематиката корупция оттова ", добави Нинова.

„ В София Българска социалистическа партия и Мая Манолова вървят дружно, тъй като тя е претендентът, който подкрепихме. Гласовете за листата демонстрират двойно нарастване на резултата – от 7 ще имаме 15 общински съветници, това е партийният избор. Не сме разговаряли за проектите на Манолова. Поздравих я за успеха. Каквото реши – това си е неин избор. Пожелавам й триумф, каквото и да реши да прави. Не зная дали ще прави собствен план, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова съобщи, че премиера Борисов го е гняв, че са се обединили хора против неговото ръководство. „ Изпуска си нервите, приказва обиди персонално към хора, това не е политика. Това демонстрира боязън, изтощение и гняв ”, съобщи тя. Според Нинова Българска социалистическа партия има триумф, тъй като са посочили ново потомство млади политици и надпартийни претенденти. Тя добави, че откогато е ръководител на социалистите, партията е в наклонност на повишение на доверието.

„ Дали съм мощен водач, или не - ще покаже времето. Трябва да забележим резултатите.  Да се налагаш като водач не е еднократно деяние. Наш принос, на новото управление, е новото потомство на млади политици. Те би трябвало да поемат след нас “, сподели Нинова.

Борисов потегля по моя път, само че не стига до дъно, само че закъсня. Аз потеглих по него преди 3 години и си нося кръста. Той ще стартира промяна, която аз започнах тогава и в този момент дава резултат, акцентира тя.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР