Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов зове за кабинет с кратък мандат заради предстоящата тежка зима

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ревизира модернизацията на пречиствателната станция в Пловдив.

Поздравявам пловдивчани с новата станция - голям план за 120 млн. лева! Открил съм стотици пречиствателни станции в страната, само че в Пловдив постоянно са били най-модерни. На място има метанстанция, която обработва 20 хиляди тона боклук, което генерира сила за зареждането на пречиствателната станция за 450 хиляди души, заяви Борисов. 

Зад нас е всичко, което сме изработили през годините - и като държавното управление, и като градоначалство. От станцията в р. „ Марица “ ще се излива безусловно чиста вода - всичко за здравето на пловдивчани!

Още на изборите всички партии са заявили какво могат и не могат да вършат. В политическата рецесия единственото, което желаеме, е разсъдък за държавно управление и парламент. ГЕРБ- прави обединения всеки ден в Народното събрание, и то с огромни болшинства. Без нерви и его да се направи кабинет с къс мандат! Няма значение, при кого ще отиде мандатът. Нека мине зимата и проблемите, и тогава да имаме избори. Подобен вид не ощетява никого, а в това време дава решения за хората.

 Можем да подкрепим всички оферти в името на хората, само че не мога да обясня за какво поддържам виновниците за рецесията да вършат отново бели? Те не случиха на сътрудници, като не са с, с Българска социалистическа партия, с кого са? Тогава ще създадат държавно управление с Движение за права и свободи и " Възраждане ". Единственият вид е ексцентрично решение. Документ, подписан от политическите партии за къс интервал – 3 дни, 3 месеца или за 6. Ако се разпише какво може да вършим, ще ги подкрепим. Ако тръгнат да вършат нелепости обаче, ще ги свалим отново, сподели още той. 

Очаква ни „ зимата на Асен Василиев “: Василев направи доста бюджети, когато обаче синдикатите отишли при него, той им отказал всевъзможни диалози за минималната заплата и приходите на българите. Хората стачкуват през днешния ден, тъй като техните приходи не бяха предпазени от партията на Василев и Петков.

Кое се промени за 1 месец, че бюджетът, който персонално Асен Василев внесе, се оказва „ злополука “? Финансов министър, чиито бюджет не устоя и месец, би трябвало ли още веднъж да е финансов министър? Сега предизборно с бюджета от „ Промяната “ желаят да си купят гласове.

Нямаше по-добра обществена политика от санирането. Стотици дребни компании санираха блоковете, имаше хиляди работни места. Панелните блокове пък бяха с по-малки сметки и с по-дълъг живот. Делян Добрев пресметна, че ние единствено от това, което сме създали в санирането, 1 млн. MWh на година сме икономисали и изнасяхме ток. Този ток страната го е продала и е спечелила разследване на икономията от саниране. Кръгът се е затворил, а изгодата за жителите е голяма.

Нито има по-опитен, нито по-можещ, нито с по-голям престиж на открито. Но няма да съм предлагането на за министър председател, няма да причиня повече това на фамилията ми. Същите публицисти говорите за правова страна, а не ви ли е позор, когато министър председателят приказва, че е арестувал съперника си пред бременното му дете?

Радомир Чолаков от ГЕРБ- с коментар за бюджета: 

" След първото съвещание на правна комисия законите се гласоподават в цялостен консенсус, т.е. можем да реализираме съгласие. Всичко зависи от разсъдъка на политиците. В сряда Народното събрание одобри 3 закона по отношение на Плана за възобновяване и резистентност, идната седмица следва да се гласоподават още 2. Ако имаме време до март месец, ще бъдат признати всички закони по ПВУ и средствата ще бъдат отпушени. По-работещ парламент не е имало. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР