Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борисов представя кандидатите за кметове и общински съветници на ГЕРБ в Кюстендил

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г представи кандидатите на партията за кметове и общински съветници в област Кюстендил. 

Христо Терзийски благодари на Борисов и управлението на за безрезервната поддръжка. " Благодарение на вас устояхме и пред чегъртания, а и арести претърпя нашият водач. Всичко, което е направено при ръководството на, е съзидателно и устойчиво ", означи Терзийски и показа претендента за кмет на Кюстендил Петър Паунов.

" Той е потвърдил какво може и в случай че завоюва още на първи тур, аз съм сигурен, че Кюстендил ще стане още по-хубаво място ", съобщи Христо Терзийски.

Петър Паунов благодари за доверието и означи, че последните четири години са били " един нелек път ". " Почувствахме какъв брой е мъчно, когато ти търсиш сътрудници, а останалите търсят предатели ", съобщи той и напомни компликациите, през които е минала общината, както и достиженията, извоювани по време на настоящето общинско ръководство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР