Лидерът на Атака Волен Сидеров внася в НС проект за

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров внася в НС проект за
Коментари Харесай

Сидеров предлага НС да задължи Борисов да защити Виктор Орбан

Лидерът на Атака Волен Сидеров внася в Народно събрание план за решение , с което Народното събрание да задължи премиера Бойко Борисов да изрази позиция в отбрана на унгарския си сътрудник Виктор Орбан .

Националистът желае министър-председателят да изрази позиция срещу глобите против Унгария в Съвета на Европейски Съюз. Искането е подкрепено и от " Воля " .

Проблемът със сбърканата политика на мигрантите в Европейски Съюз докара до съществени проблеми в страните членки, написа в настояването на националиста. Тези проблеми имали проекция години напред.

Тази политика заплаши стабилността и сигурността на европейските жители , счита Сидеров. Следващите евролидери щели да имат сложната задача да поправят грешката, само че вредите към този момент било нанесени и то с дамата на човешки животи, по мнението ми.

Виктор Орбан имал смелостта да се опълчи против криворазбрания демократизъм и да отбрани страната си.

 Джамбазки брани Виктор Орбан
Джамбазки брани Виктор Орбан

Един фантом броди из Европа - призракът на розовия демократизъм

Правителството на Чехия застава зад премиера на Унгария Виктор Орбан след решението на Европейския парламент да гласоподава за започване на процедура за налагане на наказания на Будапеща по отношение на нарушение върховенството на закона.

Вчера Европейският парламент гласоподава за започване на наказателна процедура по Член 7 от контракта на Европейски Съюз, макар че вотът има дребен късмет да докара до лишаване правото на глас на Унгария в Европейския съвет.

Вчера Полша също разгласи, че поддържа държавното управление на унгарския водач.

 Чехия застана зад Унгария в борбата с Брюксел
Чехия застана зад Унгария в борбата с Брюксел

Полша също разгласи, че поддържа държавното управление на унгарския водач
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР