Лидерът на “Атака” и председател на парламентарната група на Обединените

...
Лидерът на “Атака” и председател на парламентарната група на Обединените
Коментари Харесай

СИДЕРОВ СКОЧИ на WC министъра и агент Иван заради срещите им с Нинова

Лидерът на “Атака” и ръководител на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров скочи на своите съдружни сътрудници Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Ето какво написа той във Facebook във връзка срещите на двамата вицепремиери с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова:

Във връзка с информацията, че съдружните ми сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов ще се срещат с председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която е политически конкурент на ръководещата коялиция, декларирам следното:

Като ръководител на ПГ и Оперативна програма и основател на обединението Обединени патриоти не съм упълномощавал въпросните лица да договарят, с която и да е партия отвън ръководещата коалициа.

Всякакви такива дейности вредят на към този момент откритите съглашения за ръководство на България сред АТАКА, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и ГЕРБ. Те са отвън решенията на съдружния съвет на Оперативна програма, по тази причина би трябвало да се считат за нелигитимни.

В тази връзка анулирам съвещанието на ПГ само че Оперативна програма във вторник. И чакам изясняване само че позициите на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация във връзка с съдружната политика.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР