Лидерът на АБВ Румен Петков е възмутен за отказа да

...
Лидерът на АБВ Румен Петков е възмутен за отказа да
Коментари Харесай

Румен Петков недоумява защо не разследват Джамбазки за бомбичките

Лидерът на АБВ Румен Петков е засегнат за отхвърли да бъде формирано досъдебно произвеждане против евродепутата Ангел Джамбазки по сигнала на партията от лятото.

Изводът на Румен Петков е, че има недосегаеми по времето на Иван Гешев, който целеустремено пази Вътрешна македонска революционна организация и Джамбазки.
 Джамбазки: С бомбичките и пожарния маркуч охраняваме исторически монумент
Джамбазки: С бомбичките и пожарния маркуч охраняваме исторически монумент

Отговорихме безусловно съответно

АБВ настояваше прокуратурата към Екологичен потенциал да снеме евродепутатския имунитет на Джамбазки, след което да бъде формирано наказателно произвеждане. " Лицето Ангел Джамбазки показва очевидна експанзия против участници в мирния митинг пред централата на партията, ориентиран против провежданата от Политическа партия Вътрешна македонска революционна организация политика. Видимо от медийните материали, същият прави дейности, които заплашват в огромна степен живота на протестиращите... ", се споделя в текста на писмото.

Петков упрекна прокурора в съучастничество с управлението на Вътрешна македонска революционна организация в нарушение на епидемиологичните ограничения, тъй като той ги прикрива. Той напомни и нежеланието на прокуратурата да проверява водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов за ремонтите на подготвителните самолети А-39.

На брифинг в централата на партията Румен Петков предизвести и че планът на Закон за изменение и допълнение на Конституцията на Р България, импортиран в 45-то Народно заседание, в действителност цели да подсигурява цялостния мандат на Иван Гешев. Според Румен Петков импортираните до този миг законопроекти са задоволителна работа за мандат и половина. От АБВ ще създадат разбор на всички тези планове с необикновен акцент върху тези за правораздавателната система.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР