Лидерът ан ГЕРБ Бойко Борисов е на откриването на кампанията

...
Лидерът ан ГЕРБ Бойко Борисов е на откриването на кампанията
Коментари Харесай

Росен Желязков в Благоевград: "Промяната" говорят само с три опорни точки, а защо не споменават разрухата, която доведоха

Лидерът ан ГЕРБ Бойко Борисов е на откриването на акцията и представянето на листата в Благоевградски МИР. Срещата беше открита от евродепутата Андрей Новаков. Той даде думата на лидера на листата Росен Желязков. Желязков изясни какъв брой мъчно е било преди година, на предходните два избора. " Хората започнаха да живеят с някакви химери, след един сполучлив наш мандат, когато всеки ден беше по-добър от предходния ", добави той. 
 
Тези избори ще бъдат разнообразни. Искаха да сменят модела и хораат се подлъгаха, чакаха нещо по-добро, нещо, което да ги направи по-благоденстващи. А какво получиха, риторично попита лидерът на листата на ГЕРБ-СДС.
 
 Бойко Борисов в Благоевград, показване на листата Бойко Борисов в Благоевград, показване на листата Източник: Скрийншот/Facebook
Получиха инфлация, стопяване на приходите, обществена неустановеност. Вече никой не приказва за промяна на модела. Всеки приказва за промяна насмяната. Влизаме в теи избори, с цел да спрем това, което докара до съсипия на нашите полезности - развиването на страната, благоденствието, триумфа на хората. Нашите опоннети в този момент са радикали, приказват настървено - по този начин са им написали. Написали са им 3 опорни точки - пенсиите, Капитан Андреево. 
 
В изтеклите опорки на Политическа партия претендентите на " Промяната " трябвада повтарят по какъв начин били вдигнали пенсиите. Виждате по наше време по какъв начин нарастването ан пенсиите е повече от 100 %. Помните ли какъв брой беше инфлацията за последния ни мандат - общо 10 %. 
 
Колко е сега номиналното изражение - при " Промяната " инфлацията е 15,3 за 7 месеца. Какво може да се купи с пенсии, изядени от инфлацията, акцентира Росен Желязков. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР