Личният помощник на американския президент Доналд Тръмп - Ник Луна

...
Личният помощник на американския президент Доналд Тръмп - Ник Луна
Коментари Харесай

Личният асистент на Тръмп също е заразен с коронавирус

Личният асистент на американския президент Доналд Тръмп - Ник Луна също е дал позитивен резултат при тест за ковид, заяви Блумбърг, базирайки се на свои източници.

Луна, който е измежду най-близките до президента чиновници, е следващият от личния състав на Белия дом, инфектиран с ковид. Във вторник той е участвал на първия ефирен спор сред Тръмп и противника му за Белия дом Джо Байдън в Кливланд, Охайо. Участвал е и в среща на Тръмп с негови поддръжници в Бедминстър, щата Ню Джърси, в четвъртък.

Телевизия Ей би си добавя, че Луна е женен за служителка на Белия дом, която е измежду помощниците на старшия консултант и шурей на президента Джаред Къшнър.

През последните дни с ковид се оказаха инфектирани помощничката на президента Хоуп Хикс, някогашната му съветничка Келиан Конуей, трима сенатори републиканци, ръководителят на националния комитет на Републиканската партия Рона Макданиел, мениджърът на предизборната акция на Тръмп - Уилям Степиън, както и трима публицисти от пресцентъра в Белия дом, напомня ТАСС.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР