Личният живот на шеф Манчев през последните три години е

...
Личният живот на шеф Манчев през последните три години е
Коментари Харесай

Синът на шеф Манчев и дъщерята на новата му са гаджета!

 Личният живот на началник Манчев през последните три години е низ от възходи и падения. Кулинарят, който мина през няколко тежки раздели, най-сетне срещна любовта. От края на май той има връзка с красивата изпълнителна директорка на компания за билборд реклами Ива Бека. Двамата се познават отдавна, като в началото били фамилни другари. Шеф-готвачът поддържал положителни връзки с към този момент някогашния другар на Ива - гръцкия предприемач Христос Мурутис. Двамата с Ива даже сватосали децата си - Христо и Елина. 

Синът на кулинаря и 17-годишното момиче са дружно от началото на тази година и по всичко проличава, че имат много мощни усеща един към различен. Момичето е наследило хубостта на майка си, а Христо постоянно я изненадва с красиви букети и дарове. Родителите им пък се събрали няколко месеца откакто Ива се раделя с Христос Мурутис. Между тримата обаче няма никаква драма. Гъркът даже е благословил връзката на влюбените, написа " Галерия ". 

Както знаете, началник Манчев се разведе с първата си брачна половинка след 18 години брак. Той не крие, че с повишаването на известността му доверието посред им почнало да спада от ден на ден. Така връзките им почнали да се разпадат. " Много ми беше мъчно, когато се разделихме в Марина. Ние бяхме за образец. Дълго се борих със себе си да го направя ", споделя Манчев. Двамата имат две деца - Христо и 14-годишната Виктория. От следващата си половинка Цветомила готвачът също има наследник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР