Личният адвокат на американския президент Доналд Тръмп , който е

...
Личният адвокат на американския президент Доналд Тръмп , който е
Коментари Харесай

Тръмп: Джулиани се справя добре, няма треска

Личният юрист на американския президент Доналд Тръмп, който е в болница след позитивен тест за COVID-19, се оправя добре в болничното заведение и няма тресчица. Това сподели президентът в понеделник, представен от " Ройтерс ".

Тръмп направи изказването пред кореспонденти в Овалния кабинет на Белия дом.

" Няма температура и ми се обади по-рано тази заран. Това беше първото позвъняване, което получих от него. ", сподели президентът.

Адвокатът на Тръмп, сходно и на самия президент, неведнъж показва неуважение към рекомендациите за битка с ковид - през последните седмици той се появяваше без маска в столиците на щатите, които посещаваше, в хотелите и на конференциите на закрито. На някои от тези събития той се ръкуваше с хора, прегръщаше ги и си правеше фотоси без да носи маска.
 И Джулиани е с ковид, признат е в болница
И Джулиани е с ковид, признат е в болница

Джулиани и представителят му към този момент не са коментирали...

Припомняме, че Джулиани е последният от дългата поредност доближени до Тръмп, които бяха наранени от пандемията. Президентското също се лекува.

Джулиани обикаля страната като главен изразител на напъните на Тръмп да нападна посредством съда резултатите от президентските избори, извоювани от съперника му Джо Байдън.

До момента обаче съдилищата в разнообразни щати отхвърлиха исковете и Байдън бе приет за победител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР