Лични вещи, които някога са принадлежали на емблематичната комедийна актриса

...
Лични вещи, които някога са принадлежали на емблематичната комедийна актриса
Коментари Харесай

Личните вещи на Бети Уайт отиват на търг

Лични движимости, които в миналото са принадлежали на емблематичната комедийна актриса Бети Уайт, ще бъдат изложени на търг. Аукционът носи името „ Тя е световна икона “ и ще се състои през месец септември.

Награди, картини, сюжети, бижута и тоалети, които Бети Уайт е обличала на аления килим ще бъдат изложени на търг от аукционна къща Julien`s в Бевърли Хилс.

През 1960-та година Бети получава звезда на Алеята на славата. Нейна имитация също ще бъде включена в аукциона.

Най-личният предмет, част от аукциона е „ часовник с 14 карата злато, подарен на Бети на 25 декември 1940 година с буквите на нейната майка, Тес Уайт.

Актрисата от Златните девойки умря на 31 декември 2021 година

Уайт стартира своята кариера в шоубизнеса от радиото в края на 30-те години на предишния век и през 1939 година прави своя ефирен дебют, пеейки в пробен канал в Лос Анджелис. До 1952 година Уайт има собствен личен ефирен сериал „ Животът с Елизабет “, а по-късно продължава да има емблематични функции в „ Шоуто на Мери Тайлър Мур “ и „ Златните девойки “.

Налични са и многочислени предмети, основани на животни, в това число картини на животни.

По-голямата част от лотовите са оценени сред няколкостотин $ и няколко хиляди. Нолан обаче счита, че известността на починалия комедиант би трябвало да увеличи цените.

Търгът онлайн ще се организира сред 23 и 25 септември в Бевърли Хилс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР