Лични лекари в София тази сутрин отново чакаха на опашка,

...
Лични лекари в София тази сутрин отново чакаха на опашка,
Коментари Харесай

Лекари пак на опашка за ваксини

Лични лекари в София тази заран още веднъж чакаха на опашка, с цел да получат от Регионалната здравна ревизия по 30 дози ваксини на „ АстраЗенека “, заяви БНР.. 

От 8 часа пред столичното РЗИ започнаха да се редят персоналните лекари, с цел да са сигурни, че този път ще получат по три флакончета от имунизацията. За някои това е следващото идване дотук:

-  За трети път, до момента и една доза не съм взела. Стоим по 2 часа и в един момента споделят: Ваксината свърши. Предимство е за зелени коридори и лечебни заведения. Семейните лекари, които сякаш нищо не желаят да вършат, сме в пояснителен режим на пациентите за какво през два кабинета се прави ваксина, пък във вашия не се прави;

-  Поискаха от нас численост пациенти, които са се записали за ваксини. При това състояние за какво не ни дават на тази численост?! Поне за първи банкет

По 5 души се позволяват в постройката, на всеки излязъл влиза по един. Личните лекари не утвърждават основаната организация за приемането на ваксини:

-  Не е редно 30 или 40 джипита да седим тук на студа и да чакаме да ни дадат по 3 флакона „ АстраЗенека “;

Лекарите означават още:

-  Дали ще съберем толкоз хора, тъй като има отлив от „ АстраЗенека “ след хейтърската акция против нея. Обидно е това, което се случва.

В 10 часа към този момент нямаше чакащи персонални лекари за ваксини. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР