Личната треньорка на Боряна Калейн - Марияна Памукова, е доволна

...
Личната треньорка на Боряна Калейн - Марияна Памукова, е доволна
Коментари Харесай

Ще имаме промени в композициите, обеща личната треньорка на Боряна Калейн

Личната треньорка на Боряна Калейн - Марияна Памукова, е удовлетворена от представянето на гимнастичката на Европейското състезание в Тел Авив.
Калейн стана шампионка на топка, на лента и отборно, взе сребро в многобоя и бронз на обръч и приключи конкуренцията с пет оценки.
" Предвид това, че имахме нарушение на подготовката заради контузията, която тя имаше, съм удовлетворена. За късото време, в което тя се готви, съумя да влезе в оптимална форма. Истината е, че не съумя във всички съчетания да покаже тази оптимална форма, само че съм удовлетворена от това, че на този тежък формат Боряна съумя и четирите дни да бъде оптимално съсредоточена ", сподели Памукова след финалите.
Тя разкри, че ще има промени в композициите й преди Световното състезание в София през септември. Калейн ще вземат участие на Световните игри в Съединени американски щати и на " Чалъндж купа " в Румъния преди шампионата в столицата, само че в този момент й следва едноседмична отмора.
" Ще имаме промени в композициите. С основния управител на тима Бранимира Маркова към този момент обсъдихме какво би трябвало да повишим като оценка в нейните композиции, това ще е оценката за Д1 и по-късно към този момент ще стабилизираме, ще сложим неща, които тя извършва мощно до този миг в някои от съчетанията са липсвали. В общи линии това ще бъдат измененията. Това сме възнамерявали като отмора, това е опцията, която имаме. Така че тази една седмица, когато те се откъснат от гимнастиката, от залата и се насладят на свободното си време... считам, че ще бъде пълноценна тази отмора и задоволителна за тях. За страдание, единствено едно само съревнование има преди Световното състезание и това е " Чалъндж купа " в Клуж (Румъния). От Световните игри в Съединени американски щати упованията ми са след почивката да успеем да влезем още веднъж в оптимална форма, с цел да може тя да играе по допустимо най-хубавия метод ", добави Памукова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР