> Личен архив"Разплаках се, защото Давиде беше много стабилно момче.

...
> Личен архив"Разплаках се, защото Давиде беше много стабилно момче.
Коментари Харесай

Краси Чомаков за трагедията в Италия: Разплаках се, вижте тази уникална снимка!

> Личен списък "Разплаках се, тъй като Давиде беше доста устойчиво момче. Познаваме се от над 10 години. Или по-точно от пролетта на 2007 година, когато аз бях футболист на Пицигетоне. Точно тогава Милан го прати чартърен в нашия тим. Той беше на 20 години. Сприятелихме се доста бързо. Даже постоянно бяхме в една стая при мачовете ни като посетители.

През лятото двамата дружно преминахме в Кремонезе и още веднъж деляхме една стая. Често излизахме на кафе, коментирахме футбола освен в Италия, само че и по света. Давиде се интересуваше от нашия футбол. Разпитвал ме е за огромните ни имена отпред със Стоичков. Знаеше, че Ицо е играл в Парма в интервала, когато той е бил на 8 годинки. Но имаше мемоари от това време.

После пътищата ни се разделиха, само че това не ни попречи да продължим да поддържаме връзка. Изпращал ми е футболни обувки и фланелки. Имам негови на Каляри и на Фиорентина. Когато стана капитан на "виолетовите " предишното лято, му се обадих, с цел да му благопожелавам. Давиде беше доста благополучен и ми сподели: "Чоме, това е огромна чест за мен, само че сложното занапред следва, тъй като лентата тежи. Особено тази на клуб като Фиорентина ".

През есента още веднъж се чухме по телефона. Без въобще да предположа, че това е последният ни диалог. Тъжно е, тъй като Астори ни напусна доста млад. Та той напълно скоро - при започване на януари навърши 31 години. Беше доста добър футболист, това го знаят всички, които се интересуват от италианския футбол.

Имам една доста специфична фотография. На нея сме двамата и пием вода по забавен метод. Пращам ви я от персоналния ми списък ", сподели още Чомето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР