Лейди Даяна спипала съпруга си - принц Чарлз, и Камила

...
Лейди Даяна спипала съпруга си - принц Чарлз, и Камила
Коментари Харесай

Даяна хванала Чарлз и Камила на калъп в мазе по време на парти

Лейди Даяна спипала брачна половинка си - принц Чарлз, и Камила усамотени в мазе по време на празненство.

Шокираната Даяна застанала против Камила и ѝ отправила предизвестие от 12 думи. Това твърди някогашен офицер от кралската отбрана, написа Daily Mirror.

Даяна и престолонаследникът на английския престол си споделят "Да " на приказна женитба в катедралата "Сейнт Пол " на 29 юли 1981 година От брака им се раждат принцовете Уилям и Хари. По-късно обаче кралството е разтресено от мълвата, че Чарлз изневерявал редовно на брачната половинка си с Камила Паркър Боулс - някогашна другарка, с която е излизал през 70-те години.

По думите на някогашния офицер от кралската отбрана Кен Уорф точно това предизвикало Даяна да показа през сълзи в изявлението си за "Панорама ": "Е, бяхме трима в този брак, тъй че беше малко пренаселено ".

Кен Уорф, който бил част от екипа по сигурността на Даяна в продължение на шест години, споделя за момента, в който кралските особи схващат, че краят на брака им е близо.

В изявление пред Ранвир Сингх по ITV, на 2 август, той си спомня по какъв начин Даяна и Чарлз участвали на празненство, проведено от сестрата на Камила. На празненството участвала и самата Камила.
Уорф споделя още по какъв начин той и други са били сюрпризирани от обстоятелството, че Даяна отишла на сбирката, защото измежду гостите било цялостно с хора, които били близки на Камила и Чарлз.

"Даяна не познаваше множеството присъстващи на празненството, нито пък имаше някакви особени другарства с който и да било от поканените. Ето за какво, когато пристигнахме там, за нас беше безспорна изненада. Скоро по-късно, след към час чух да викат името ми, бях някъде в кухнята. И излязох и видях Даяна, която сподели: "Трябва да дойдеш с мен, не мога да намеря брачна половинка си, нито Камила ", споделя Уорф.

"Не можех да ѝ откажа, тя изглеждаше мощно разтревожена и в последна сметка открихме принца и Камила, които се бяха усамотили на диван в мазето и си говореха ", добавя някогашният офицер.

Тогава с огромна доза убеденост Даяна просто отишла при двамата и се обърнала към Камила с думите: "Моля те, не се хвани с мен като с глупак. Знам какво става ", на което Камила ѝ дала отговор: "Знаеш ли, имаш две прелестни момчета ".

Даяна отвърнала: "Е, това е необикновен миг за мен и сигурно и за тях. Това сподели, че краят е близо ".

Описанието на Уорф на въпросната преживелица е част от историите, разказани от него в книгата - Diana Remembering the Princess, която скоро излиза на книжния пазар във връзка 25-ата годишнина от нейната гибел.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР