Левски завърши 1:1 при гостуването си на Пирин в Благоевград,

...
Левски завърши 1:1 при гостуването си на Пирин в Благоевград,
Коментари Харесай

Левски и Пирин не излъчиха победител

Левски приключи 1:1 при гостуването си на Пирин в Благоевград, като това бе десети следващ мач без победа за тима на Станимир Стоилов в шампионата.

Левски съумя да открие резултата още в 13-ата минута от дузпа, изпълнена тъкмо от Асен Чандъров. Наказателният удар бе отсъден игра с ръка на Венцислав Бенгюзов от домакините след конфликт с Роналдо.

В 15-ати минута Илке Будинов от Пирин проби отдясно и попаде на Мартин Смоленски, който стреля по земя, а вратарят на " сините " Пламен Андреев избави.

В 26-ата минута Чандъров бе покрай втори гол за гостите, само че стреля с глава в навън от комфортно състояние при центриране на Хосе Кордоба.

След половин час игра Сомеленски се измъкна самичък против Пламен Андреев, само че вратарят прозорливо излезе и успа да играе пръв с топката.

В 39-ата минута Уелтън от Левски се възползва от неточност на зашитата и излезе самичък против Янко Георгиев, само че не съумя да преодолее вратаря.

Точно преди края на първото полувреме Будинов за следващ път надигра играещия като ляв бранител Марин Петков и върна топката на Смоленски, който този път бе прецизен и с удар в десния ъгъл на Андреев изравни - 1:1.

В добавеното време на първата част Рикардиньо имаше късмет още веднъж да изведе " сините " напред след неточност на Александър Дюлгеров, която обаче бе поправена от вратаря Янко Георгиев.

В 61-вата минута Смоленски стреля рисково към вратата на Андреев, само че топката мина около левия му дирек.

След това Христофор Хубчев от домакините получи жълт картон зад нарушаване против Ивелин Попов, а за реплики към съдията Драгомир Драганов сподели още два картона на Александър Дюлгеров и вратаря Янко Георгиев.

В 76-ата минута Георгиев направи ужасно избавяне за Пирин. Това стана при удар на Роналдо от близко след центриране на Марин Петков, само че вратарят спря топката с една ръка и по-късно я хвана.

В добавеното време на мача влезлият като запаса Илиян Стефанов от Левски се обърна с топката и стреля в ъгъла с левия крайник, само че вратарят Янко Георгиев още веднъж направи идеално избавяне с лявата ръка, като съумя да извади топката в корнер.

Левски остана на седмо място в класирането, откакто бе изпреварен от Арда. Пирин е на 14-о място в подреждането.

Преди началото на дуела беше почетена легендата на ЦСКА и на българския футбол – Петър Жеков. Жеков напусна този свят през вчерашния ден.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР