Левски записа победа по време на лагера си в Дубай.

...
Левски записа победа по време на лагера си в Дубай.
Коментари Харесай

Левски записа втора победа в Дубай, сините и Рига си вкараха пет гола

Левски записа победа по време на лагера си в Дубай. В третата си контрола, " сините " се постановиха с 3:2 над Рига ФК след цялостен поврат.

Българинът Георги Минчев откри за латвийците, само че след попадения на Чандъров от дузпа и Рикардиньо, Левски направи 2:1. Рига изравни, само че след ново попадение на Рикардиньо, " сините " победиха.

Това е втори триумф за отбора на Станимир Стоилов по време на подготовката. На старта те се постановиха над Ал Насър, само че след това изгубиха от Ал Кувейт.

По стратегия през днешния ден отборът трябваше да срещне съветския Спартак (Москва), само че " сините " взеха решение да анулират контролите си с съветски тимове и Рига се съгласи да вземе мястото на московчани. Три дни по-късно двата тима ще играят още веднъж един против различен, като тази инспекция бе планувана изначално преди лагера.
 Левски - Рига 3:2, (Развой на срещата по минути) онлайн
Левски - Рига 3:2, (Развой на срещата по минути)

Контрола " на мрачно "

Латвийците откриха резултата в 20-ата от дузпа, а попадението осъществя Георги Минчев.

Три минути по-късно " сините " изравниха. Столичният гранд също получи право да извърши углавен удар, откакто Рикардиньо беше препънат в наказателното поле, а Асен Чандъров беше прецизен от бялата точка.

На почивката Станимир Стоилов направи единствено една промяна, пускайки в игра Пламен Андреев на мястото на Николай Михайлов.

В първите минути на втората част, Иля Коровотковс задържа Илиян Стефанов, за което получи втори жълт картон, само че на негово място се появи различен състезател.

В 58-ата минута, след центриране от корнер от страна на Ивелин Попов, Рикардиньо засече с крайник топката във вратата на Рига, с което изведе Левски напред в резултата.

В 73-ата минута, състезател на латвийците бе изведен очи в очи с Пламен Андреев и го матира за 2:2.

Три минути по-късно Левски още веднъж излезе напред в резултата. Рикардиньо означи втория си гол в мача, като бразилецът засече подаване от своя съотечественик Роналдо и оставен самичък в наказателното поле направи 3:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР