Левски все пак ще има публика в мача реванш срещу

...
Левски все пак ще има публика в мача реванш срещу
Коментари Харесай

Напук на наказанието от УЕФА: Левски ще се радва на фенска подкрепа срещу Ружомберок

Левски въпреки всичко ще има аудитория в мача реванш против Ружомберок. " Сините " са осъдени да са без почитатели, само че регламентът на УЕФА разрешава деца да участват на сходни дуели.
 В Ружомберок останаха очаровани от почитателите на Левски (видео и снимка)
Именно най-малките ще са поддръжката на играчите на Петър Хубчев в дуела, оповестиха от клуба. Ето какво написаха в уеб страницата на 26-кратните първенци:

" Уважаеми левскари,

като част от дълготрайната тактика на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола Ви оповестяваме, че дуела – реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа сред „ Левски “ и „ Ружомберок “ може да бъде посетен гратис от проведени групи деца до 14 годишна възраст от образователни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 18 юли, четвъртък от 19:30 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказване – домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от най-малко един възрастен (треньор, учител, педагог и т.н), като за всяка група би трябвало да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР