Левски трябва да продължи да се раздава във всеки мач

...
Левски трябва да продължи да се раздава във всеки мач
Коментари Харесай

Хубчев: Всичко освен шампион и купа не се брои в отбор като "Левски"

Левски " би трябвало да продължи да се раздава във всеки мач и да демонстрира усърдие, с цел да заслужи добра оценка в края на сезона от треньора си Петър Хубчев. Тогава сподели наставникът при започване на зимната подготовка на сините.

Тимът започва подготовката си за пролетта на пет точки зад първенеца " Лудогорец ", а съгласно Хубчев никой на " Герена " няма да бъде удовлетворен на второ или трето място.

" Левски " би трябвало да продължи да демонстрира цялостно себераздаване от футболистите, както в тренировките, по този начин и в мачовете, най-много. Едва ли ще намерите треньор, който да работи тук и да каже, че ще бъде удовлетворен на второ, трето или четвърто място. Всичко с изключение на първенец и купа не се брои в такива тимове като " Левски ", ЦСКА и " Лудогорец ", сподели Хубчев на конференция.

Според Хубчев спокойна подготовка няма, а футболисти могат да бъдат привличани и да напущат отбора когато и да е. Треньорът на " Левски " не изключи и опцията играчи да бъдат давани чартърен.



Тимът стартира с двама нови футболисти Симеон Славчев и Деян Лозев, а бразилецът Паулиньо и аржентинецът Франко Масурек ще се причислят към " Левски " по-късно. Централният бранител Холмар Ейолфсон няма да тренира със сините в първата част от подготовката, защото е на лагер с националния тим на Исландия в Съединени американски щати.

" Не скърбя за нищо, нито за провалени прехвърляния. Тези, на които сме държали са в нашата съблекалня. За мен е значимо да се подготвим, а самите мачове ще покажат какъв брой са тежки ", добави треньорът.

Хубчев отхвърли да разяснява още какъв брой нови играчи са нужни на сините по време на трансферния прозорец. " Колкото по-малко се знае за прехвърлянията в този интервал, толкоз по-добре за дадения тим ".

" Левски " ше организира два подготвителни лагера. Между 13 и 23 януари ще бъде в Сандански, а от 27 януари до 7 февруари в турския курорт Алания. Тимът ще изиграе четири контроли: на 30 януари против " Пюник ", на 3 февруари " Македония Гьорче Петров ", на 4-и против националния тим на Узбекистан до 19 години, а последният е на 6 февруари против украинския " Олександрия ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР