Левски стартира от 12:00 часа утре предварителната продажба на билети

...
Левски стартира от 12:00 часа утре предварителната продажба на билети
Коментари Харесай

Левски с предпазни мерки заради натрупването на много хора пред касите


Левски започва от 12:00 часа на следващия ден предварителната продажба на билети за идното домакинство на Берое от 27-и кръг на Първа лига в неделя от 17:30 часа. От клуба пуснаха значимо известие за почитателите към организацията на мача. 

" Обръщаме внимание, че в деня на на мача (01.04.) в 16:00 часа ще се отворят входовете на стадиона, в това число метода към паркинга за Сектор " А ". Призоваваме всички последователи да дойдат по-рано, с цел да заемат умерено местата си на оборудването. Също по този начин за удобството на всички вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн, тъй че да се избегнат опашките и скупчването на хора пред касите в деня на срещата ", осведомиха от " Герена ".

В мощ остава акцията на ПФК Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. Срещу Берое още веднъж ще бъде отворен блок 3 в Сектор " А " – редове от 1 до 22 вкльюително (места от 16 до 30 вкл.), в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 година в това число. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Пропуските са с закрепен вход 3 на Сектор " А ", а за ваше улеснение ще бъде отворена спомагателна каса в магазина, където да може да закупите билет.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на уеб страницата Еventim.bg.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор " А " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ". В деня на мача билети ще се продават в формалния магазин и на касите пред Сектор " А ", както и тези на ул. " Тодорини кукли " 47.

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Цени на пропуските:

Сектор " Б " - 7 лева

Сектор " В " - 10 лева

Сектор " А " - 10 лева (Блок 3),15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор " Г ". Цената на талоните е 7 лв. ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР